BHV Leusden

Bent u op zoek naar de juiste BHV-cursus in Leusden om uw werknemers op te leiden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Crisicom bieden we een totaalaanbod op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV). Wij trainen, leiden op en oefenen alles op elk niveau. Het zijn niet alleen de opleidingen, trainingen en oefeningen die we aanbieden, maar ook workshops, materialen en middelen. Als BHV’er zorgt u ervoor dat in een situatie die gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en gasten, letsel en schade zo veel mogelijk word voorkomen en beperkt.


Basis BHV

Tijdens de basisopleiding BHV in Leusden leert de deelnemer adequaat op te treden tijdens ongevallen en calamiteiten. De training is een 2-daagse opleiding die bestaat uit praktijkoefeningen en theorie. De training bestaat uit 2 modules:  1. Levensreddend handelen, inclusief reanimatie en het veilig gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED). 2. Bestrijden van een beginnende brand, inclusief alarmering, communicatie en ontruiming. Het is een dynamische opleiding met veel aandacht voor praktijkoefeningen, resulterend in een persoonlijke BHV-pas. U kunt ook kiezen voor onze BHV NieuweStijl of een BHV E-learning. Meer informatie over wat deze trainingen precies inhouden, kunt u vinden op onze website!

Bereid u voor op een noodsituatie met onze cursus BHV!

Bent u geïnteresseerd geworden in een BHV cursus in Leusden en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)