Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV cursussen Leusden

Tijdens een noodsituatie is het belangrijk dat de juiste mensen op tijd ter plaatsen komen. Daarom is het binnen een bedrijf belangrijk om BHV’ers te hebben. Bij Crisicom leiden we werknemers op tot echte BHV’ers. We bieden verschillende BHV cursussen en trainingen in Leusden waarbij we onze deelnemers voorzien van alle nodige informatie die nodig is om juist te handelen tijdens een noodsituatie. U kunt kiezen uit verschillende cursussen. Al deze cursussen leiden bij goed gevolg tot een BHV-pas.


Onze cursussen

We bieden verschillende BHV cursussen in Leusden en omstreken, Zo kunt u er bij ons voor kiezen om te starten met de basisopleiding BHV. Dit is een 2-daagse opleiding waar de deelnemer leert adequaat op te treden tijdens ongevallen en calamiteiten. Mocht deze 2-daagse opleiding niet in uw werkagenda passen,  dan kunt u ook kiezen voor de BHV E-learning. De BHV E-learning kan online gevolgd worden in eigen tijd,  er dient dan 1 praktijk dag te worden gevolgd op locatie. Bij Crisicom bieden we ook verschillende trainingen die gevolgd kunnen worden om uw als BHV’er nog beter te maken. Voorbeelden hiervan zijn: Eerste Hulp aan kinderen, Eerste Hulp Oranje Kruis diploma, BHV NieuweStijl of BHV-management.

Bereid u voor op een noodsituatie met onze BHV cursussen in Leusden en osmtreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in onze BHV cursussen in Leusden en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV cursussen

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)