BHV advies

BHV, oftewel bedrijfshulpverlening. Bij Crisicom weten we hoe belangrijk het is om BHV’ers goed op te leiden. Het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van werknemers is immers van het grootste belang voor elke organisatie. Het hebben van een goed BHV advies is dan ook essentieel. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te helpen. Onze adviseurs helpen bij het opzetten en implementeren van een effectief BHV plan. We bieden kennis en ervaring op alle zaken rondom BHV.

Een veiligheidsplan op maat

Een goed BHV-advies begint met het in kaart brengen van de specifieke risico’s die zich kunnen voordoen in een organisatie. Dit staat allemaal beschreven in het BHV plan. Dit is echter niet makkelijk te maken er moet namelijk aan veel dingen gedacht worden en met veel zaken rekening worden gehouden. Onze adviseurs helpen niet alleen bij het opzetten van dit plan ze blijven achteraf ook actief betrokken. Ze helpen bij het periodiek evalueren en updaten van uw BHV-plan. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat het plan altijd actueel en effectief is. U kunt bij onze adviseurs ook ten alle tijden terecht als u vragen heeft over andere zaken rondom BHV.

Bereid u voor op een noodsituatie met ons BHV advies!

Bent u op zoek naar advies op het gebied van BHV? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV advies

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)