Bedrijfshulpverlening opleiding Hoevelaken

Binnen een bedrijf of organisatie is het belangrijk om BHV’ers te hebben. Bij Crisicom zijn we er om werknemers op te leiden tot goede BHV’ers. We bieden namelijk de opleiding bedrijfshulpverlening in Hoevelaken aan om uw werknemers zo goed mogelijk voor te bereiden op een noodsituatie. Onze trainingen en cursussen beginnen bij de opleiding basis BHV en lopen uit tot een masterclass BHV-management. Als BHV’er leer je ziektebeelden en verwondingen te herkennen, welke brandblusser op welk moment juist is, maar ook hoe hitte aanvoelt van een oplaaiend vuur. Bij Crisicom trainen we van kennis naar ervaring!


Wat is BHV?

Bedrijfshulpverlening in Hoevelaken is het door het bedrijf zelf georganiseerd verlenen van hulp, door werknemers, in gevaarlijke situaties. Tijdens een situatie die gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en gasten, zorgen de BHV’ers dat letsel en schade zoveel mogelijk worden voorkomen en beperkt, in afwachting van de komst van de reeds gealarmeerde professionele hulpverlening. Tijdens een bedrijfshulpverlening opleiding leren deelnemers niet alleen zaken die komen kijken bij EHBO, maar ook alles over brandveiligheid en ontruiming van gebouwen. Onze trainingen vinden plaats op één van onze locaties. Mocht u een grote groep hebben die de opleiding willen volgen, kan er op aanvraag ook op uw locatie gewerkt worden.

Bereid u voor op een noodsituatie met onze opleiding bedrijfshulpverlening in Hoevelaken en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een bedrijfshulpverlening opleiding in Hoevelaken en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Bedrijfshulpverlening opleiding

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)