Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

AED Amersfoort

Het kan zijn dat u als BHV’er een reanimatie moet starten. Als dit het geval is, is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een AED wordt gehaald. Bij Crisicom begrijpen we hoe cruciaal het is om snel te handelen tijdens de reanimatie. Daarom bieden we de AED lifepak CR-2 aan in Amersfoort. De CR-2 behoort tot de nieuwe generatie AED’s waarbij een aanzienlijke technologische vooruitgang is geboekt. Hij is speciaal ontworpen voor de eerste persoon die reageert op een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand. Tijdens een hartstilstand is er geen tijd te verliezen, zelfs bij een succesvolle defibrillatie kunnen kostbare minuten verloren gaan in de tijd dat er wordt gewacht op de komst van de ambulance.

Hulpmiddelen

Naast dat wij uw bedrijf of organisatie in Amersfoort kunnen voorzien van een AED, bieden we bij Crisicom een breed scala aan BHV-middelen, waaronder BHV-hesjes, pictogrammen, portofoons, verbandkoffers, blusmiddelen en nog veel meer. We begrijpen dat elk bedrijf en elke situatie uniek is, dus ons ervaren personeel komt graag bij u langs om te beoordelen welke hulpmiddelen het meest geschikt zijn voor uw specifieke behoeften. We bieden ook de service van navulling en onderhoud van de hulpmiddelen, zodat u altijd kunt vertrouwen op goed functionerende apparatuur.

Wees voorbereid binnen uw bedrijf in Amersfoort met onze AED!

Bent u geïnteresseerd geworden in de aanschaf van een AED in Amersfoort? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

AED Amersfoort

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)