BHV herhalen Leusden

Hebben uw werknemers hun BHV-pas maar wordt het tijd om deze te verlengen? Dan bent u bij Crisicom op de juiste plek! U kunt bij ons uw BHV herhalen in Leusden tijdens de 1-daagse training. Het herhalen van BHV is van toepassing voor werknemers die maximaal een jaar geleden de BHV-opleiding of herhaling hebben gevolgd. Tijdens de herhaling worden vooral praktische oefeningen uitgevoerd om de kennis weer op te frissen. De theorie zal worden herhaald tijdens het uitvoeren van de handelingen. Om in de praktijk adequaat en effectief op te treden, is ervaring essentieel: handelingen doen en blijven oefenen!


Hoe ziet de dag er uit?

Het herhalen van uw BHV in Leusden bestaat uit een intensief dagprogramma, waarbij het grootste deel van de les wordt gebruikt voor praktische oefeningen. Alle onderwerpen die ook behandeld zijn  tijdens de basisopleiding BHV komen nog een keer aan bod. Alles wat je al hebt geleerd komt nog een keer voorbij maar dan in hoger tempo. Het komt ook voor dat protocollen zijn veranderd in de loop der jaren, ook dit wordt besproken tijdens de herhaling. Tijdens de herhaling is er ook ruimte voor vragen of om te verbeteren in handelingen waar u nog onzeker in was.

Het herhalen van uw BHV in Leusden is belangrijk om juist te handelen!

Bent u geïnteresseerd geworden in het herhalen van BHV bij Crisicom in Leusden en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV herhalen

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)