Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV cursus Amersfoort

Wilt u uw personeel opleiden tot echte BHV’ers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Crisicom bieden wij een BHV cursus in Amersfoort om uw personeel te voorzien van een BHV pas. Tijdens de cursus behandelen we zaken als het blussen van een beginnende brand, ontruimen, communicatie, eerste hulp en AED reanimatie training. De cursus bestaat uit theorie en praktijk oefeningen. U kunt de cursus op één van onze locaties volgen. Wilt u meerdere BHV’ers als groep opleiden op uw eigen locatie? Neem dan contact op met onze afdeling sales, zij zijn bereikbaar op het algemene telefoonnummer.


Tijdens de cursus

De BHV cursus in Amersfoort bestaat uit 2 onderdelen.  We verdiepen ons in 1. Levensreddend handelen, inclusief reanimatie en het veilig gebruik van Automatische Externe Defibrillator (AED) 2. Bestrijden van een beginnende brand, inclusief alarmering, communicatie en ontruiming. De deelnemers leren de basisvaardigheden van de reanimatie en het reanimatie protocol. In combinatie met het gebruik van de AED.  Ook leren ze alles over het bestrijden van de brand en het ontruimen van het pand. Naast onze cursus bieden we nog veel meer trainingen om er zeker van te zijn dat uw personeel juist zal handelen in een noodsituatie.

Bereid u voor op een noodsituatie met onze BHV cursus in Amersfoort en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een BHV cursus in Amersfoort en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

BHV cursus

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)