Bedrijfshulpverlening Soesterberg

Bij Crisicom kunnen wij u voorzien van alle zaken rondom bedrijfshulpverlening in Soesterberg en omstreken. Zo bieden wij trainingen en cursussen aan, maar ook de BHV-middelen die u als bedrijf in huis moet hebben. Onze opleidingen beginnen bij de basis opleiding BHV en lopen uit tot de masterclass BHV-management. Met andere woorden, voor alle zaken rondom BHV kunt u bij ons terecht! Wij staan voor realistisch trainen. Niet toekijken, iedereen moet het doen om te ervaren en te onthouden, om de inzet eigen te maken. De oefeningen die u tijdens onze opleidingen leert, variëren van een eenvoudige prikkeloefening tot een algehele ontruiming.


BHV middelen

Bedrijfshulpverlening in Soesterberg is het verlenen van hulp, door werknemers van het bedrijf zelf, in gevaarlijke situaties. De BHV’ers binnen een organisatie of bedrijf zorgen ervoor dat in een situatie die gevaar oplevert, letsel en schade zoveel mogelijk worden voorkomen en beperkt. Als bedrijf of organisatie dient u ook te beschikken over de juiste BHV middelen. Denk hierbij aan middelen zoals BHV-hesjes, pictogrammen, portofoons, brandbestrijding etc. Crisicom voorziet u graag van deze middelen! Mocht u al beschikken over de middelen, dan kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van blusmiddelen, vluchtwegverlichting, verbandkoffers, AED’s en de EVA +CHAIR

Bereid u voor op een noodsituatie met onze opleiding bedrijfshulpverlening in Soesterberg en omstreken!

Bent u geïnteresseerd geworden in een opleiding bedrijfshulpverlening in Soesterberg en omstreken? En wilt u meer weten over de trainingen en oefeningen die hiervoor van belang zijn? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt de BHV-opleidingen en trainingen op meerdere praktijkcentra door het hele land. U kunt zich aanmelden via een open inschrijving, of contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen, of heeft u nog vragen over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797.

Bedrijfshulpverlening

Kies uw cursus


Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)