Op deze pagina vertelt een aantal van onze klanten over hun samenwerking met Crisicom. Zij delen graag hun ervaring met u. Periodiek worden nieuwe testimonials toegevoegd. Wilt u hierover meer informatie? Graag zien wij uw reactie tegemoet op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VSI heeft bij Crisicom de Nascholing Opleiding Operationeel Leidinggeven gevolgd en was gecharmeerd van Crisicoms opleidingencentrum in Amersfoort. Onder andere om die reden is besloten ook de BHV-opleidingen en -trainingen bij Crisicom onder te brengen.
Na de eerste herhalingstrainingen BHV heeft terugkoppeling plaatsgevonden:
"De reacties waren positief. Een hele verbetering ten opzichte van vorig jaar. De mensen zijn weer getraind en zijn weer voorbereid op hetgeen wat komen gaat. Ze hadden (bijna) geen verbeterpunten.We zijn weer op de goede weg."
Gerard van de Water, Shift Leader Productie en Hoofd BHV

LogoReferentieKeune

Terug naar Crisicom
“Vanuit mijn vorige werkkring was ik bekend met de kwaliteit van Crisicom, met de inrichting van het praktijkcentrum in Amersfoort, de insteek, het gedachtegoed en het niveau van de instructeurs. Toen ik bij Keune kwam werken als KAM-coördinator, werd er bij een andere partij bedrijfshulpverlening getraind. Nu zijn we alweer een aantal jaren naar volle tevredenheid klant bij Crisicom.”
Roy Levinson, (Vml) KAM-coördinator en Hoofd BHV

Crisismanagement: Leiden, niet volgen
'Voor het Diakonessenhuis zijn trainingen op dit gebied onmisbaar, omdat het snel en adequaat optreden bij een incident hét verschil kan maken. Informatievergaring en knopen doorhakken spelen hierbij een belangrijke rol en het motto van de training was dan ook: leiden, niet volgen. De dag bestond uit een stuk theorie, aangevuld met een simulatietraining met acteurs in het praktijkcentrum van opleidingscentrum Crisicom. Recent hebben de laatste zes medewerkers van het Diakonessenhuis bij Crisicom in Amersfoort de training operationeel crisismanagement voor teamhoofden gevolgd. Met deze laatste zes hebben het crisisteam, operationeel team, (cluster)managers en teamhoofden (bijna) allemaal de crisistraining gevolgd met als doel de kennis en vaardigheid op het gebied van crisismanagement binnen het Diak nog meer te verstevigen.'
Hans Kuipers, Rampenopvang Coördinator Diakonessenhuis

In een vijftal velden of blokken zo u wilt, identiek aan dit veld/blok, vindt u een selectie uit ons uitgebreide klantenbestand. Organisaties met wie wij reeds samenwerken op het gebied van het opleiden, trainen en oefenen van de BHV-organisatie, BHV-middelen, crisis(management)teams, crisiscommunicatie, crisistelefoonteam en bedrijfscontinuïteit.

Nationale Politie
Universiteit Utrecht
Ministerie van Buitenlandse zaken
Apple Retail The Netherlands
AFAS Software
St. Anna Ziekenhuis
VSI Vurense Snack Industrie
Nike Europe, Middle-East and Africa
Diakonessenhuis
IKEA
Quaker Chemical B.V.
PricewaterhouseCoopers B.V.
Kraton Chemical BV
Procter & Gamble Netherlands Services B.V.
Ananz

SwecoLogo Referenties

‘Sweco - voorheen Advies- en ingenieursbureau Grontmij - houdt haar eigen BHV-organisatie op haar kantoren en op de uiteenlopende projecten op orde en doet om meerdere redenen haar BHV-trainingen bij Crisicom. Crisicom biedt veel flexibiliteit om een en ander af te stemmen, het is heel prettig samenwerken. Het praktijkcentrum in Amersfoort is centraal gelegen, alles is er altijd prima geregeld en bovenal zijn de faciliteiten uitstekend. Ook als onze cursisten een tweede of derde keer op de locatie komen, biedt deze nog voldoende mogelijkheden om te variëren in de opbouw van de oefening. Wij hebben van de collega’s dan ook nog nooit een negatieve reactie over de locatie gehad.'
Sigmund Beitler RVK, Senior Adviseur Brandveiligheid, Landelijk Coördinator Bedrijfshulpverlening Sweco (v/h Advies- en ingenieursbureau Grontmij)

St Anna Ziekenhuis

'Ik was op zoek naar een vaste partner op het gebied van crisisbeheersing. Via een oud-collega kwam ik in contact met Crisicom. Ik ben in Amersfoort op het praktijkcentrum geweest, waar ik onze plannen heb voorgelegd. En heel prettig; we zaten meteen op één lijn. Het beleid van het St. Anna Ziekenhuis is dat wij de regie graag in eigen hand willen houden, echter wel in samenwerking met een ervaren partner voor ondersteuning, scholing en begeleiding.'
Henri de Wit, Staffunctionaris veiligheid/coörd. BHV-ZiROP

Ontvang per kwartaal gratis tips en nieuws

Crisicom B.V.

Algolweg 7  3821 BG AMERSFOORT

Postbus 1772  3800 BT AMERSFOORT

033 - 707 47 97
info@crisicom.nl

Routebeschrijving naar Crisicom Praktijkcentrum Amersfoort per auto en OV

Go To Top