Informatie en ontwikkelingen rondom onze trainingen of inzet als BHV-er ten tijde van de COVID-19 maatregelen? Meer informatie
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Crisiact

Crisicom beschikt over een eigen groep van goed opgeleide acteurs en gediplomeerde LOTUSslachtoffers: Crisiact. Getraind in het acteren in een educatief rollenspel. 'Bedreven in beleven'.

Op het praktijkcentrum in Amersfoort heeft de groep de beschikking over een acteursruimte, compleet ingericht ter voorbereiding met grimekoffers en verlichte spiegels, props, decor et cetera.

Crisiact neemt onder meer deel aan de opleiding BHV NieuweStijl, de BHV-managementtrainingen, waaronder ook Operationeel Leidinggeven en -uiteraard- aan de Crisismanagementtrainingen.

LOTUS kring Crisiact

Een officieel geregisteerde LOTUS kring: kring 128 regio Utrecht.

De groep bestaat uit (grotendeels) jonge professionals (acteren ook in commercials en tv-series), allen EHBO'er met een gedegen vervolgopleiding tot LOTUSslachtoffer. Zij zijn goed op elkaar ingespeeld, leveren teamwork en door hun ervaring en professionaliteit hebben zij aan weinig woorden genoeg.

Een LOTUS wordt ingezet om verwondingen, stoornissen en ziekteverschijnselen zo realistisch mogelijk uit te beelden. Crisiact speelt op een psychologisch en didactisch verantwoorde wijze in op de geënsceneerde (ongevals-)situatie en is getraind in het reageren op actie en reactie van de cursist. Jaarlijks wordt een aantal dagen nageschoold.


  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht