Extra ingepland: Basis Operationeel Leidinggeven BHV op woensdag 5 juni >
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Crisismanagement in één dag

Crisicom biedt de ééndaagse Crisismanagement op basis van Open Inschrijving

Bent u degene die de kar gaat trekken om crisismanagement binnen de organisatie op te zetten? Dan is de training Crisismanagement in één dag voor u de ideale oplossing.

De Open Inschrijving is zeer geschikt voor iedereen die in één dag tijd alles wil weten over Crisismanagement, alle ins and outs en wat er nu echt bij Crisismanagement aan te pas komt.

Welke vragen móeten worden gesteld en beantwoord? Vervolgens kan binnen de eigen organisatie worden gekeken hoe dit het beste kan worden geïmplementeerd. Uiteraard kijken en denken we graag met u mee.

De training is vooral praktisch en realistisch ingestoken. De training bestaat uit een theoriegedeelte waarin, naast algemene uitleg, ook veel praktische handvatten worden aangereikt voor de uitvoering van het crisismanagementproces door het CMT. Hierna volgt de belevingsgerichte crisissimulatie zodat het geleerde direct in praktijk kan worden gebracht. De crisissimulatie wordt aansluitend uitgebreid geëvalueerd.

Tijdens de training worden ingezet: een docent, een observator, een regisseur-oefenleider, twee acteurs educatieve rollenspelen en een beeldregisseur.

De eerstvolgende Crisismanagement in één dag vindt plaats op donderdag 27 juni van 15.00 - 21.00 uur. Ga via de gele button naar de cursuskalender en schrijf meteen in.


  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht