4 nov: update coronamaatregelen | veilig BHV en EHBO trainen tijdens Covid-19. meer informatie
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

BHV

Crisicoms Totaalaanbod op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV).

Opleiden, Trainen en Oefenen: wij bieden u alles en op elk niveau.
Op operationeel niveau: alle opleidingen, trainingen en oefeningen voor de BHV. Maar ook, workshops, materialen en middelen.

Op tactisch niveau: alles voor BHV-management. Hierbij hoort onder andere het BHV-plan. In dit deel van onze website vindt u dus alles op het gebied van Bedrijfshulpverlening. Inschrijven via de cursuskalender kan eenvoudig en snel via de gele button hieronder.

Wat en waarom bedrijfshulpverlening?
Bedrijfshulpverlening is het door het bedrijf zelf georganiseerd verlenen van hulp, door werknemers, in gevaarlijke situaties. BHV'ers zorgen ervoor dat in een situatie die gevaar oplevert voor de veiligheid en gezondheid van werknemers en gasten, dat letsel en schade zoveel mogelijk wordt voorkomen en beperkt. In afwachting van de komst van de reeds gealarmeerde professionele hulpverlening. Een en ander hierover is vastgelegd in wet- en regelgeving. Crisicom heeft hierop een eigen visie. Niet de wetgeving maar inzicht in nut en noodzaak en het belang van bedrijfscontinuïteit, zou voor een organisatie het uitgangspunt voor het treffen van veiligheidsmaatregelen moeten zijn.

Onze BHV-locaties
Naast het trainen incompany (groepstrainingen) verzorgen wij trainingen op basis van Open Inschrijving op 10 locaties door het land, in een praktijkcentrum met indoor en outdoor (brand)oefenmogelijkheden.

BHV Amersfoort - BHV Barendrecht - BHV Bergschenhoek - BHV Coevorden - BHV Enschede - BHV Groningen - BHV Hedel - BHV Nuth - BHV Purmerend - BHV Zwolle


  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht