De laatste plaatsen op de tweedaagse Masterclass BHV-management op 3 en 4 oktober. Schrijf nog snel in!
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Reanimatie en AED (NRR)

De Nederlandse Reanimatieraad heeft lesmateriaal ontwikkeld voor een cursus Reanimatie en Automatische Externe Defibrillator (AED).

In deze 3 uur durende training leren de cursisten de basisvaardigheden van de reanimatie, het reanimatieprotocol. In combinatie met het gebruik van de AED.

De groepstraining wordt zowel op een van onze locaties in Nederland gegeven als incompany. Deze training is geschikt wanneer u wilt dat een bepaald team of ook zelfs alle andere collega's -naast de BHV'ers-  kunnen reanimeren. Uit de praktijk weten wij dat vanuit goed werkgeverschap, een groot aantal organisaties deze training aanbieden aan (alle) medewerkers.

Crisicom werkt met door de NRR erkende BLS/AED instructeurs.


.6 minuten campagne van de Nederlandse Hartstichting
De Nederlandse Hartstichting heeft op haar website de hartstilstand als een van haar speerpunten opgenomen.

"In een 6-Minutenzone bieden mensen binnen 6 minuten de juiste hulp bij een hartstilstand. Ze bellen 112, starten met reanimeren en zetten een AED in. Hiermee vergroot je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk. Snelle hulp maakt het verschil tussen leven en dood."

6 minuten… Het is dus van het grootste (levens-)belang dat alle AED's in Nederland 24/7 vrij toegankelijk zijn, zonder slot of code, en buiten aan de muur.

  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht