Masterclass BHV-management

Masterclass BHV management

De Masterclass BHV-management is een tweedaagse opleiding waarin alle aspecten van de bedrijfshulpverlening, zowel organisatorisch als beleidsmatig worden behandeld. Deskundige docenten met een schat aan praktijkervaring, geven de training die bol staat van de praktische handvatten. Direct toepasbaar in uw eigen situatie.

Het programma is zeer gevarieerd en kent vele interactieve onderdelen. Na twee intensieve dagen - de eerste dag kent ook een avondprogramma - bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs met betrekking tot het BHV-management. In het programma is ook de opschaling van operationeel via tactisch naar strategisch niveau opgenomen. Ofwel: opschaling naar crisismanagement en bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM).

Programma Masterclass BHV-management

Behandeld worden onder andere:
  • de opzet, inrichting en instandhouding van de BHV-organisatie, ook in organisaties waar men plaats- en tijdonafhankelijk werkt
  • de planvorming voor de BHV-organisatie en ontruimingsplan
  • de aansluiting op de interne crisisorganisatie
  • de vigerende wet- en regelgeving
  • Nen-normen
  • de RI&E
  • de opschaling van operationeel via tactisch naar strategisch niveau
  • bedrijfscontinuïteitsmanagement (BCM).

Op het Certificaat dat u na afloop als bewijs van deelname ontvangt, wordt het aantal uren vermeld waarmee u CPE-credits (indien van toepassing) aan kan vragen.

Geheel verzorgde opleiding, all inclusive

U verblijft in het ISVW-hotel in Leusden. Een sfeervol landgoed, gelegen in de bossen. Hier beschikt u over een moderne up-to-date comfortkamer met eigen douche en toilet en een uitstekend bed. Alle maaltijden worden bereid met dagverse biologische producten. U kunt doorlopend gebruik maken van fairtrade koffie en thee. Met vegetarische of andere dieetwensen houdt het hotel graag rekening.

Op onze cursuskalender ziet u wanneer de eerstkomende tweedaagse Masterclass BHV-management staat gepland. Voor meer informatie zoals de prijs, klikt u achter de training op het pdf-icoontje.

Operationeel Leidinggeven BHV

Deze Masterclass is ook geschikt voor de Coördinator BHV, Hoofd BHV of andere functionarissen die daadwerkelijk zelf operationeel leidinggeveeft en de inzet van de BHV coördinert vanaf een centraal punt (receptie/beveiligingsloge). Hen biedt Crisicom aanvullend (een derde dag) aan: Operationeel Leidinggeven BHV.

Op onze cursuskalender ziet u wanneer de eerstkomende eendaagse opleiding en training Operationeel Leidinggeven BHV staat gepland. Voor meer informatie zoals de prijs, klikt u achter de training op het pdf-icoontje.

Ontvang per kwartaal gratis tips en nieuws

Crisicom B.V.

Algolweg 7  3821 BG AMERSFOORT

Postbus 1772  3800 BT AMERSFOORT

033 - 707 47 97
info@crisicom.nl

Routebeschrijving naar Crisicom Praktijkcentrum Amersfoort per auto en OV

Go To Top