Masterclass BHV-management

Masterclass BHVWat is een Hoofd BHV? Voordat u een opleiding zoekt zal eerst deze vraag beantwoord moeten worden. Er zijn vele verschillende benamingen voor degenen die operationeel en/of organisatorisch verantwoordelijk zijn voor de BHV-organisatie: Hoofd BHV, maar ook Ploegleider, Commandant, Regisseur, Organisator, Coördinator, Operationeel Leider, Manager, Beheerder, etc. en allemaal doen ze hetzelfde of juist net weer even anders...

Who's in charge?

De Masterclass BHV-management is meer dan een Basisopleiding Hoofd BHV en behandelt alle aspecten van de bedrijfshulpverlening, zowel organisatorisch én beleidsmatig als ook het operationeel leidinggeven tijdens een inzet. Daarbij maakt het niet uit of u, vanuit uw eigen functie, alleen organisatorisch betrokken bent of juist alleen operationeel leiding geeft, dan wel of u voor beide werkvelden verantwoordelijk bent. In alle gevallen heeft u veel baat bij deze Masterclass, die dan ook bol staat van de praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in uw eigen situatie. Tevens wordt ingegaan op de diverse niveaus in crisismanagement en hoe de BHV-organisatie daarin past. Alle praktijkoefeningen vinden plaats in het Praktijkcentrum voor Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening van Crisicom in Amersfoort.

Geheel verzorgde opleiding, all inclusive

De Masterclass BHV-management is een geheel verzorgde opleiding in drie aaneengesloten dagen met volle ochtend-, middag- en avondprogramma's (acht dagdelen). U verblijft met uw medecursisten en trainer(s) in een uitstekend hotel in de directe omgeving van Amersfoort. Een vooropleiding is niet noodzakelijk, maar de Basisopleiding BHV is wel een pré. Na de Masterclass houdt het niet op: ieder jaar organiseert Crisicom een nascholingsdag en tussentijds kunt u al uw vragen of problemen op BHV-gebied gewoon bij ons kwijt en staan wij u met met raad en daad terzijde.

Ga direct naar onze cursuskalender > PDF met nadere informatie, zoals programma en prijs vindt u achter de datum en training. Kijk wanneer de eerstvolgende 3-daagse Masterclass is gepland, de 1-daagse Basis Operationeel Leidinggeven en de 1- daagse nascholingen.

Ontvang per kwartaal gratis tips en nieuws

Crisicom B.V.

Algolweg 7  3821 BG AMERSFOORT

Postbus 1772  3800 BT AMERSFOORT

033 - 707 47 97
info@crisicom.nl

Routebeschrijving naar Crisicom Praktijkcentrum Amersfoort per auto en OV

Go To Top