Eerste Hulp basisopleiding en herhaling Oranje Kruis

Crisicom biedt u de opleiding Eerste Hulp Verlener (EHV) van het Oranje Kruis aan. Deze training wordt aangeboden in 3 lesdagen en 1 dag examen. Een onafhankelijk examenteam van het Oranje Kruis komt het examen afnemen. De opleiding is uitgebreider dan de levensreddende handelingen vanuit de BHV.

Tijdens de opleiding wordt dieper ingegaan op zaken waar een EHV'er met regelmaat mee te maken kan krijgen. Denk aan ziektebeelden, zoals suikerziekte, beroerte, epilepsie, hartinfarct, flauwte, hyperventilatie en COPD. Ook wordt meer aandacht besteed aan wondbehandeling, kleine verwondingen en eerste hulp bij breuken, ontwrichtingen, kneuzing en verstuiking. Bijzondere ongevallen, zoals vergiftigingen, elektraongevallen en onderkoeling komen evenens aan bod.

Herhaling Oranje Kruis

Na het volgen van de basisopleiding zal de cursist 2-jaarlijks zijn vaardigheid moeten laten zien in de herhaalbijeenkomsten. Deze worden verschillend aangeboden. In onze cursuskalender staan de data gepubliceerd. Ook op uw locatie kan (bij minimaal 8 deelnemers) een herhalingstraining worden aangeboden.

In onze cursuskalender kunt u zien wanneer de eerstvolgende basisopleiding en de herhaling plaatsvindt.

Ontvang per kwartaal gratis tips en nieuws

Crisicom B.V.

Algolweg 7  3821 BG AMERSFOORT

Postbus 1772  3800 BT AMERSFOORT

033 - 707 47 97
info@crisicom.nl

Routebeschrijving naar Crisicom Praktijkcentrum Amersfoort per auto en OV

Go To Top