Op 17 en 18 december vindt een grote update van Mijn Crisicom en de Cursuskalender plaats. Beide zijn hierdoor deze dagen niet bereikbaar. Heeft u vragen? Bel 033 - 7074797.
  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht

Crisicom Crisismanagement en Bedrijfshulpverlening

Basis BHV

De basisopleiding bedrijfshulpverlener (BHV) is een 2-daagse opleiding. De deelnemer leert adequaat optreden ongevallen en calamiteiten. De training bestaat uit zowel theorie als praktijkoefeningen.

Wat houdt de training basis bedrijfshulpverlening in? De training basis BHV bestaat uit twee modules:

1. Levensreddend handelen, inclusief reanimatie en het veilig gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED)

2. Bestrijden van een beginnende brand, inclusief alarmering, communicatie en ontruiming.

De opleiding Basis BHV is een dynamische opleiding met veel aandacht voor praktijkoefeningen.Bij goed gevolg ontvangt uw werknemer de persoonlijke BHV-pas.

In onze cursuskalender leest u waar en wanneer de 2-daagse Basisopleiding BHV en de 1-daagse Herhaling BHV is gepland. Hieronder in de PDF Vergelijk Trainingen vindt u het schematisch overzicht van de verschillen tussen de Basis BHV, BHV NieuweStijl en E-learning.


Naast BHV’ers kunnen ook personen als “Ontruimers” zijn aangesteld. Hun taak is beperkt tot het ondersteunen van het ontruimingssignaal, het verwijzen van de evacués naar de juiste vluchtroutes en nooduitgangen en het controleren van het hen toegewezen ontruimde gebied op achterblijvers. De Ontruimers ontvangen hiervoor een Ontruiminstructie.

  •  Realistisch
  •  Praktijkgericht
  •  Belevingsgericht