EVAC+CHAIR®

Crisicom kan u een prima oplossing bieden voor het transport van slachtoffers van hoger gelegen etages, middels de EVAC+CHAIR®.

Wist u dat ongeveer 10% van de personen die zich in een gebouw bevinden, een onverwacht risico vormen op grond van hun lichamelijke gesteldheid? Bent u binnen uw organisatie bij noodsituaties verantwoordelijk voor transport van deze personen, zoals carapatiënten, zwangere vrouwen, gehandicapten of personen met een blessure, dan is de EVAC+CHAIR® de oplossing voor u !

De EVAC+CHAIR® is het onmisbare hulpmiddel voor personentransport over trappen, in situaties waarbij men de lift niet kan of mag gebruiken. De aanwezigheid van EVAC+CHAIRS® zorgt voor optimale veiligheid. Wij adviseren naast de aanschaf van een EVAC+CHAIR®, tevens een praktijkgerichte training op uw eigen locatie in het gebruik van de EVAC+CHAIR®.

Wilt u meer weten over de levering van een EVAC+CHAIR en installatie op uw locatie? Neemt u dan, geheel vrijblijvend uiteraard, contact met ons op. Wij informeren u graag.

 

Ontvang per kwartaal gratis tips en nieuws

Crisicom B.V.

Algolweg 7  3821 BG AMERSFOORT

Postbus 1772  3800 BT AMERSFOORT

033 - 707 47 97
info@crisicom.nl

Routebeschrijving naar Crisicom Praktijkcentrum Amersfoort per auto en OV

Go To Top