AED Medtronic Lifepak CR PlusAED Physio Control Lifepak CR Plus

Het verlies van tijd kan het verlies van levens betekenen. De CR Plus is speciaal ontworpen voor de eerste persoon die reageert op een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand.
Er is geen tijd te verliezen als een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand moet worden geholpen. Zelfs bij een succesvolle defibrillatie kunnen kostbare minuten verloren gaan in de tijd dat er wordt gewacht op de komst van de ambulance. De Lifepak CR Plus automatische externe defibrillator (AED) heeft dezelfde geavanceerde technologie als de defibrillatoren die professionele ambulance verpleegkundigen gebruiken. De elektrodes van de CR Plus stemmen overeen en zijn uitwisselbaar met alle andere Lifepak-defibrillatoren en monitors. Dat betekent een snellere overdracht en meer tijd voor het redden van een leven.

De Physio Control Lifepak CR Plus AED doet iedere week en elke maand uitgebreid automatische zelftests en initialiseringstests, elke keer dat hij aanstaat. Een zichtbaar klaar-voor-gebruikscherm met vier duidelijke indicatoren laat u, en iedereen die het apparaat gebruikt, weten wanneer het apparaat klaar voor gebruik is.

Garantietermijn: 8 jaar, de langste binnen de sector.

Ontvang per kwartaal gratis tips en nieuws

Crisicom B.V.

Algolweg 7  3821 BG AMERSFOORT

Postbus 1772  3800 BT AMERSFOORT

033 - 707 47 97
info@crisicom.nl

Routebeschrijving naar Crisicom Praktijkcentrum Amersfoort per auto en OV

Go To Top