Realistisch Praktijkgericht Belevingsgericht

BHV-middelen

Een BHV’er is in staat om adequaat te handelen bij calamiteiten en ongelukken binnen een bedrijf. Hoewel de persoon met zijn of haar training al aardig weet wat de beste stappen zijn om te zetten bij een ongeval, kan zo’n persoon altijd wel wat hulpmiddelen gebruiken. Deze BHV-middelen bestaan bijvoorbeeld uit verschillende blusmiddelen, zoals een brandblusser of -deken. Zonder de blusmiddelen wordt het voor een BHV’er ook lastig om een beginnende brand te blussen. Onderhoud van deze middelen is daarom erg belangrijk. Een brandblusser heeft namelijk geen eeuwige houdbaarheid. Om de maximale bluskracht te behouden, dienen de blussers om de 10 of 20 jaar vervangen te worden.

Training bij Crisicom

Bij Crisicom bieden we trainingen aan die uitleg geven over het gebruik van BHV-middelen. Denk bijvoorbeeld aan het blussen van een beginnende brand met een brandblusser, maar ook het reanimeren van een onwel geworden persoon met behulp van een AED. Zo is de cursist optimaal voorbereid op verschillende crisissituaties en weet hij of zij precies hoe de verschillende hulpmiddelen gebruikt dienen te worden voor het beste effect.

Wees voorbereid met een cursus met BHV-middelen!

Bent u geïnteresseerd geworden in een cursus met BHV middelen in [pb-city] en omstreken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Crisicom biedt alle hulpmiddelen die u als bedrijf nodig heeft om de veiligheid van uw werknemers en gasten te waarborgen. Onze deskundige docenten kunnen u alle ins en outs bijbrengen van verschillende crisissituaties. Door een schat aan praktijkervaring weten zij als geen ander hoe gehandeld moet worden in situaties die vragen om snelle en de juiste beslissingen. Als u meer informatie wilt of een prijsopgave wilt ontvangen neem dan vrijblijvend contact op! Contact kunt u opnemen door te mailen naar info@crisicom.nl of te bellen naar 033-707 4797. Ook voor andere vragen mag u altijd contact met ons opnemen. Bij Crisicom leiden we op van de basis BHV tot aan BHV-management.

BHV-middelen

Kies uw cursus

Wat onze deelnemers zeggen;

Stel hier uw vraag

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)